Varkki-ilta

Pertunmaan seurakuntasali

Varkki-ilta

Varkki-ilta 1-6lk tytöille ja pojille. Ohjelmassa hartaus, yhdessäoloa ja herkuttelua. Ei erillistä ilmoittautumista.

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kolme kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Anne-Marialle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kertaa/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)

Pertunmaan seurakuntasali