Varhaiskasvatuksen tilaisuus/tapahtuma (Teemailta perheille)

Pertunmaan seurakuntasali

Sadonkorjuu ilta Pertunmaan seurakuntatalolla

Sadonkorjuu ilta, tehdään yhdessä ruokia tuoreesta sadosta, jotka illan päätteeksi syödään. Ilta maksaa 5e/hlö, maksetaan käteisellä paikan päällä. Iltaan ilmoittaudutaan sähköpostilla: heli.riittinen@evl.fi tai suvi.uotinen@evl.fi, laita ilmoittautumiseen osallistujien nimet, iät ja allergiat. Ilmoittautuminen viimeistään 22.9 mennessä.

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kolme kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Anne-Marialle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Lankaniemen leirikeskus

Syyskauden aloituspäivä perhekerhoille

Perhekerhojen leiripäivä. Hinta 12 €/hlö, alle 6 v 6 €/hlö. Ilm. Suville 13.8.-20.8. suvi.uotinen@evl.fi tai 0400 143644.

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)