15. sunnuntai helluntaista pitää sisällään aiheen: Kiitollisuus
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Annukka-diakonissa sekä lähetyksen väkeä palveluvuorossa. Saarnan pitää Asta Vuorinen, seurakuntamme nimikkolähetti.
Kolehti kerätään Asta Vuorisen työn tukemiseen Kansanlähetyksen kautta.

Tervetuloa messuun ja sen jälkeen kuulemaan nimikkolähettimme Asta Vuorisen työn kuulumiset lähetystilaisuuteen!

Taruvuoressa

Hartaus

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntaina kirkollinen aihe on: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. On rukouksen sunnuntai. Messussa palvelevat: Saarna pastori Markku Karjalainen, liturgi Satu Ruhanen ja kanttori Veera Heino. Palveluryhmässä palvelevat: Jouko ja Leila Lehtonen. Mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun esirukouksen aikana.
Laulamme virsikirjasta sekä viisikielisestä: 373(aloitusvirsi);318(synnintunnustusvirsi);132(kiitosvirsi);131(vastauslaulu, 5-kielinen);313:1,2,5,6(päivän virsi);121,131(esirukouksen aikana, 5-kieli);366(uhrivirsi);74, 69(Ehtoolinen, 5-kielinen);514(päätösvirsi).
Kolehti kerätään: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Mäntyharjun kirkko

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntai, 5. sunnuntai pääsiäisestä, Rukoussunnuntai, "Sydämen puhetta Jumalan kanssa", Liljeström, Inka Kantola, kirkkokahvit