Yh-kahvila

Lankaniemen leirikeskus

Yhden vanhemman perheille tarkoitettu vertaistukikahvila jatkaa toimintaansa. Mukana ESSOTE:sta Minna Rossi ja seurakunnasta Minna Pennanen.
Aloitamme kaikille avoimella kokoontumisella Lankaniemen takkahuoneella. Ensimmäisen kokoontumisen jälkeen ryhmä kokoontuu suljettuna seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Ryhmässä käsitellään vanhemmuuteen liittyviä asioita. Lastenhoito on järjestetty.

Tervetuloa mukaan toiminnasta kiinnostuneet!

Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan seurakuntasali

Varkki-ilta

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kaksi kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Taavalle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Tällä hetkellä kerhossa on 10 kerholaista eli kerho on täynnä.

Donkkis big Night

Donkkis 1-6 lk tytöille ja pojille. Illassa hartaus, toimintapisteitä ja nyyttärit. Voit tuoda jotain pientä yhteiseen pöytään.