Tänään on 12. sunnuntai helluntaista ja kirkkovuoden aihe on Itsensä tutkiminen.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio.
Palveluryhmänä: Pertunmaan Yrittäjät.
Keräämme kolehdin:Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma - ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Tervetuloa Jumalan sanan valossa tutkimaan itseä ja viettämään yhteistä ateriaa ehtoollisella.

Kärpäsenniementie 101, Pertunmaa

Kesäseurat

Kaarina Pippuri kutsuu sinut kotiinsa Kärpäsenniementielle kesäseuroihin. Tuo virsikirja mukana. Juomme kahvit ja kahvirahalla tuemme lähetystyötä.

Ruskahovissa

Hartaus

7. sunnuntain helluntaista kirkkovuoden aihe on: Rakkauden laki.
Messussa palvelevat: Erik Liljeström, Veera Heino ja Mansikkamäen kinkeripiiri.
Kolehti kerätään: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.