10. sunnuntai helluntaista aiheena on: Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa.
Vietämme sadosta kiitostamisen messua.
Messussa palvelevat: Risto Blom, Veera Heino ja palveluryhmänä: Eläkeliitto.
Kolehti kerätään: Orpotyöhön Keniaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Tervetuloa kirkkoon hengähtämään sanan ja musiikin äärelle ja ateriayhteyteen ehtoolliselle!
Kiitämme kesänsadosta! Eläkeliitto tarjoaa ruuan ja Blomit kahvit!

Taruvuoressa

Hartaus

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntaina kirkollinen aihe on: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. On rukouksen sunnuntai. Messussa palvelevat: Saarna pastori Markku Karjalainen, liturgi Satu Ruhanen ja kanttori Veera Heino. Palveluryhmässä palvelevat: Jouko ja Leila Lehtonen. Mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun esirukouksen aikana.
Laulamme virsikirjasta sekä viisikielisestä: 373(aloitusvirsi);318(synnintunnustusvirsi);132(kiitosvirsi);131(vastauslaulu, 5-kielinen);313:1,2,5,6(päivän virsi);121,131(esirukouksen aikana, 5-kieli);366(uhrivirsi);74, 69(Ehtoolinen, 5-kielinen);514(päätösvirsi).
Kolehti kerätään: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Mäntyharjun kirkko

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntai, 5. sunnuntai pääsiäisestä, Rukoussunnuntai, "Sydämen puhetta Jumalan kanssa", Liljeström, Inka Kantola, kirkkokahvit