9. sunnuntain helluntaista aiheena on: Totuus ja harha.
Messun toimittaa rovasti Lauri Maarala ja kanttorina on Timo Koivunen sekä palveluvuorossa Pertunmaan valtuuskunta.
Kolehti kerätään: Avustus- ja lähetystyön lentojen toteutukseen kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla MAF-Suomen Lähetyslentäjät ry:n kautta.
Virret ja synnintunnustus:
alkuvirsi 484
synnintunnustus 709
kiitosvirsi 334: 5-8
päivänvirsi 211
kolehtivirsi 429
ehtoollisvirsi 226
päätösvirsi 332

Tervetuloa sanan äärelle ja ateriayhteyteen ehtoolliselle!

Mäntyharjun kirkko

11. sunnuntai helluntaista, Etsikkoaikoja, Joenperä, Koivunen

Luontokirkko Kuortinkartanossa

Sunnuntain aihe on: Etsikkoaikoja.
Vietämme Luontokirkkoa sanajumalanpalveluksen kaavalla ulkosalla tai sateen sattuessa tallissa.
Luontokirkossa palvelevat: Pappina Satu Ruhanen, kanttorina Veera Heino ja palveluvuorossa Kuortin lähetyspiiri.
Kuulemme laulupoikia.

Tänään on 12. sunnuntai helluntaista ja kirkkovuoden aihe on Itsensä tutkiminen.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio.
Palveluryhmänä: Pertunmaan Yrittäjät.
Keräämme kolehdin:Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma - ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan.