Konfirmaatiomessu

Mäntyharjun kirkko

Apostolienpäivän aiheena on: Herran palveluksessa. Konfirmoidaan 3. ryhmän nuoret.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori, Heli ja isoset sekä Mari Stenlund.
Kolehti kerätään: Äärimmäisessä köyhyydessä elävien ihmisten auttamiseen Suomessa, lähialueilla, Lähi-Idässä ja Itä-Euroopassa Suomen Idäntyö UP ry:n kautta.
Virret konfirmaatiossa: 499, 328:1,4, 497, 511, 517, 338

Tervetuloa seurakunnan yhteiseen juhlaan, siunaamaan nuoriamme!

Mäntyharjun seurakunta

Kärpäsenniementie 101, Pertunmaa

Kesäseurat

Kaarina Pippuri kutsuu sinut kotiinsa Kärpäsenniementielle kesäseuroihin. Tuo virsikirja mukana. Juomme kahvit ja kahvirahalla tuemme lähetystyötä.

Ruskahovissa

Hartaus

7. sunnuntain helluntaista kirkkovuoden aihe on: Rakkauden laki.
Messussa palvelevat: Erik Liljeström, Veera Heino ja Mansikkamäen kinkeripiiri.
Kolehti kerätään: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.