5. sunnuntai helluntaista, kirkkovuoden aihe: Armahtakaa!
Messussa palvelevat: Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Palveluvuorossa: Helka ja Erkki Savio.
Kolehti kerätään. Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta.

Tervetuloa!

Taruvuoressa

Hartaus

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntaina kirkollinen aihe on: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. On rukouksen sunnuntai. Messussa palvelevat: Saarna pastori Markku Karjalainen, liturgi Satu Ruhanen ja kanttori Veera Heino. Palveluryhmässä palvelevat: Jouko ja Leila Lehtonen. Mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun esirukouksen aikana.
Laulamme virsikirjasta sekä viisikielisestä: 373(aloitusvirsi);318(synnintunnustusvirsi);132(kiitosvirsi);131(vastauslaulu, 5-kielinen);313:1,2,5,6(päivän virsi);121,131(esirukouksen aikana, 5-kieli);366(uhrivirsi);74, 69(Ehtoolinen, 5-kielinen);514(päätösvirsi).
Kolehti kerätään: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Mäntyharjun kirkko

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntai, 5. sunnuntai pääsiäisestä, Rukoussunnuntai, "Sydämen puhetta Jumalan kanssa", Liljeström, Inka Kantola, kirkkokahvit