Päivän aihe: Kadonnut ja jälleen löytynyt.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen pappina, ja kanttorina Leo Niemelä sekä kirkkokuorolaisia, suontiona Tomi Poikkimaa. Kuulemme Leo Niemelän johdolla kirkkokuoron laulua ja lisäksi vietetään Eino Leinon runojen teemalla messua ja saamme kuulla Nocturnen yksinlauluna: Aira Partio.Laulamme virret: 967, 710, 130, 392, 502, 229, 338.
Kolehti kerätään: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden osallistamiseen seurakuntayhteisöön Hengen uudistus kirkossamme järjestön kautta.

Tule kuuntelemaan Jumalan sanaa siitä, että hän etsii kadonneita ja iloitsee, kun saa löytää luoksensa lapsensa. Kuulemme musiikkia, kun on meillä vanha tuttu kanttori Leo Niemelä ja kirkkokuorolaisia. Kuulemme myös yksinlaulua. Ehtoollisen ateriayhteys tarjolla. Tervetuloa!

Kärpäsenniementie 101, Pertunmaa

Kesäseurat

Kaarina Pippuri kutsuu sinut kotiinsa Kärpäsenniementielle kesäseuroihin. Tuo virsikirja mukana. Juomme kahvit ja kahvirahalla tuemme lähetystyötä.

Ruskahovissa

Hartaus

7. sunnuntain helluntaista kirkkovuoden aihe on: Rakkauden laki.
Messussa palvelevat: Erik Liljeström, Veera Heino ja Mansikkamäen kinkeripiiri.
Kolehti kerätään: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.