Päivän aihe: Kadonnut ja jälleen löytynyt.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen pappina, ja kanttorina Leo Niemelä, suontiona Tomi Poikkimaa.
Kolehti kerätään: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden osallistamiseen seurakuntayhteisöön Hengen uudistus kirkossamme järjestön kautta.

Tule kuuntelemaan Jumalan sanaa siitä, että hän etsii kadonneita ja iloitsee, kun saa löytää luoksensa lapsensa. Kuulemme musiikkia, kun on meillä vanha tuttu kanttori Leo Niemelä ja kirkkokuorolaisia. Ehtoollisen ateriayhteys myös tarjolla. Tervetuloa!

Taruvuoressa

Hartaus

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntaina kirkollinen aihe on: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. On rukouksen sunnuntai. Messussa palvelevat: Saarna pastori Markku Karjalainen, liturgi Satu Ruhanen ja kanttori Veera Heino. Palveluryhmässä palvelevat: Jouko ja Leila Lehtonen. Mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun esirukouksen aikana.
Laulamme virsikirjasta sekä viisikielisestä: 373(aloitusvirsi);318(synnintunnustusvirsi);132(kiitosvirsi);131(vastauslaulu, 5-kielinen);313:1,2,5,6(päivän virsi);121,131(esirukouksen aikana, 5-kieli);366(uhrivirsi);74, 69(Ehtoolinen, 5-kielinen);514(päätösvirsi).
Kolehti kerätään: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Mäntyharjun kirkko

Valtakunnallinen Suvivirren sunnuntai, 5. sunnuntai pääsiäisestä, Rukoussunnuntai, "Sydämen puhetta Jumalan kanssa", Liljeström, Inka Kantola, kirkkokahvit