2. sunnuntain helluntaista aihe on: Katoavat ja katoamattomat aarteet.
Sanajumalanpalveluksen toimittavat Satu Ruhanen, Timo Koivunen ja Ruhasen perhe on palveluvuorossa.
Tänä sunnuntaina meillä on ihana mahdollisuus tutustua jumalanpalveluksen jälkeen hautausmaan lintuelämään Raimo Ulmasen johdolla.
Lisäksi juomme uuden seurakuntatalon terassilla jäätelökahvit!
Tervetuloa kaikki pertunmaalaiset ja mökkiläiset! Jumalanpalveluksen kesto on lyhyt.
Laulamme virskirjasta ja viisikielisestä.
Aloitus 329(viisikielinen); kiitosvirsi 334:5-8(virsikirja); päivän virsi 183:1,5-7(virsikirja); Kolehtilaulu 377(viisikielinen); päätöslaulu 381(viisikielinen). Ulkona laulamme 378 viisikielisestä.

Tervetuloa Jumalan Sanan äärelle, tutustumaan Raimon johdolla lintujen elämään ja juomaan Matin ja Martin valmistamat kahvit!

Kärpäsenniementie 101, Pertunmaa

Kesäseurat

Kaarina Pippuri kutsuu sinut kotiinsa Kärpäsenniementielle kesäseuroihin. Tuo virsikirja mukana. Juomme kahvit ja kahvirahalla tuemme lähetystyötä.

Ruskahovissa

Hartaus

7. sunnuntain helluntaista kirkkovuoden aihe on: Rakkauden laki.
Messussa palvelevat: Erik Liljeström, Veera Heino ja Mansikkamäen kinkeripiiri.
Kolehti kerätään: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.