Juhannuspäivän messu

Juhannuspäivän messussa aiheena on: Tien raivaaja. On Johannes Kastajan päivä.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen, Timo Koivunen, Marjatta Nikkinen ja Tomi Poikkimaa. Lauluvieraana: Maria Siren.
Kolehti kerätään: Suomen Valkonauhaliiton työn tukemiseen lasten ja naisten hyväksi.
Laulamme virret: 571(aloitusvirsi); 713(synnintunnustus);135(kiitosvirsi);572(päivän virsi);259(uhrivirsi);932, 221(ehtoollisvirret);574:1,2,6(päätösvirsi)

Tervetuloa kuulemaan Raamatun ilmoitus Johannes Kastajasta ja ehtoollisen sakramentin äärelle!
Laulamme luontoaiheisia virsiä. Kuulemme Marian laulua messussa.

Kärpäsenniementie 101, Pertunmaa

Kesäseurat

Kaarina Pippuri kutsuu sinut kotiinsa Kärpäsenniementielle kesäseuroihin. Tuo virsikirja mukana. Juomme kahvit ja kahvirahalla tuemme lähetystyötä.

Ruskahovissa

Hartaus

7. sunnuntain helluntaista kirkkovuoden aihe on: Rakkauden laki.
Messussa palvelevat: Erik Liljeström, Veera Heino ja Mansikkamäen kinkeripiiri.
Kolehti kerätään: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.