Kaiken kansan kinkerit seurakuntatalon pihalla

Pertunmaan seurakuntasali

Kaiken kansan kinkereillä tapahtuu:
Vuoden 2019 kinkereiden aihe on: Maan ja Taivaan kansalaisena.
Kuulemme kinkerisaarnan, laulamme virret 484, 924, 332 Sisko Hottolan säestyksellä. Tiina Hölttä ja keittiöryhmä ovat palveluksessa. Saamme juhlia vielä Lepän perheen rääppiäisiä ja muistaa heitä ajatuksin. Tarjolla ruokaa, muurinpohjalettuja ja kahvia.Vapaaehtoisen rahan voi laittaa lähetystyölle. Terassilla meille musisoi Sisko Hottola haitarilla. Toivomme Jumalalta leppoisaa keskikesän yhdessäoloa ja sielua ravitsevia kohtaamisia.

Tervetuloa viettämään yhteistä kinkeri-iltaa! Kutsutaan myös kesäasukkaita tutustumaan toimintaamme ja uuteen seurakuntataloon!

Kärpäsenniementie 101, Pertunmaa

Kesäseurat

Kaarina Pippuri kutsuu sinut kotiinsa Kärpäsenniementielle kesäseuroihin. Tuo virsikirja mukana. Juomme kahvit ja kahvirahalla tuemme lähetystyötä.

Ruskahovissa

Hartaus

7. sunnuntain helluntaista kirkkovuoden aihe on: Rakkauden laki.
Messussa palvelevat: Erik Liljeström, Veera Heino ja Mansikkamäen kinkeripiiri.
Kolehti kerätään: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.