Vanhusten luontokirkko

Luontokirkko

Kaikille avoin Vanhusten luontokirkko Luontokirkossa, Sari Martikainen, Kantola. Kirkkokyyti: klo 13.15 lähtö Tokmannilta. Ajetaan reittiä Keskustie - Reissutie - Minimani - Varpasentie - Mäntyharjuntie - Pyhävedentie - Kuusikuja - Hakatie - Taruvuori - Haapaseläntie - Mäntyharjuntie - Luontokirkko. Paluukyyti tilaisuuden jälkeen. Kyyti on maksuton.

Tervetuloa!

Mäntyharjun seurakunta

Mäntyharjun kirkko

11. sunnuntai helluntaista, Etsikkoaikoja, Joenperä, Koivunen

Luontokirkko Kuortinkartanossa

Sunnuntain aihe on: Etsikkoaikoja.
Vietämme Luontokirkkoa sanajumalanpalveluksen kaavalla ulkosalla tai sateen sattuessa tallissa.
Luontokirkossa palvelevat: Pappina Satu Ruhanen, kanttorina Veera Heino ja palveluvuorossa Kuortin lähetyspiiri.
Kuulemme laulupoikia.

Tänään on 12. sunnuntai helluntaista ja kirkkovuoden aihe on Itsensä tutkiminen.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio.
Palveluryhmänä: Pertunmaan Yrittäjät.
Keräämme kolehdin:Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma - ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan.