Seurakuntatalon käyttöönottojuhla

Pertunmaan seurakuntatalo

Seurakuntatalon käyttöönottojuhlan ohjelma: Juhlakahvitus ja herkkupöytä messun jälkeen. Tilaisuuden avaa ministeri Jari Leppä, rakentajien puolesta puheenvuoro: Panu Karjalainen, arkkitehti: Riitta Vesala, yhteisvirsiä, musiikkia: Sisko Hottola, musiikki- ja tanssiesitys: Sirpa-Liisa Kuoppala ja Anni-Sirkku Askola-Piispanen, papin puheenvuoro: emeritus kenttäpiispa Hannu Niskanen ja päätössanat: Kirkkoherra Ann-Maarit Joenperä.

Lämpimästi tervetuloa iloitsemaan ja juhlimaan yhdessä uudesta seurakuntatalosta!

Kärpäsenniementie 101, Pertunmaa

Kesäseurat

Kaarina Pippuri kutsuu sinut kotiinsa Kärpäsenniementielle kesäseuroihin. Tuo virsikirja mukana. Juomme kahvit ja kahvirahalla tuemme lähetystyötä.

Ruskahovissa

Hartaus

7. sunnuntain helluntaista kirkkovuoden aihe on: Rakkauden laki.
Messussa palvelevat: Erik Liljeström, Veera Heino ja Mansikkamäen kinkeripiiri.
Kolehti kerätään: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.