Tuomasmessu

Tuomasmessu Pertunmaan kirkko

Tuomasmessussa kirkkovuoden aihe on: Hyvä paimen.
Messussa palvelevat Pertunmaan työntekijät ja messuvapaaehtoiset.
Laulamme tuomaslaulukirjasta. Mukana musiikissa Timon viihdekuorolaiset Pertun laulajat ja tuomasbändi Erikin johdolla.
Kolehti kerätään: Tuomasmessujen ja muiden erityismessujen järjestämiseen Tuomasyhteisön kautta.

Tervetuloa kuulemaan ja laulamaan Tuomas-lauluja, ehtoolliselle ja rukouspolulle, missä voit saada öljyllä voitelun ja henkilökohtaista rukoustukea.

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen. Mukana diakoniatyöntekijä Annukka Salmivaara.

messu 3. sunnuntai Loppiaisesta, rippikoulusunnuntai, pappina Erik Liljeström, Gospel-duo, hedelmäsalaattia

3 sunnuntai loppiaisesta on aiheena: Jeesus herättää uskon.
Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera heino ja suntiona Tomi Poikkimaa.