Tuomasmessu

Tuomasmessu Pertunmaan kirkko

Tuomasmessussa kirkkovuoden aihe on: Hyvä paimen.
Messussa palvelevat Pertunmaan työntekijät ja messuvapaaehtoiset.
Laulamme tuomaslaulukirjasta. Mukana musiikissa Timon viihdekuorolaiset Pertun laulajat ja tuomasbändi Erikin johdolla.
Kolehti kerätään: Tuomasmessujen ja muiden erityismessujen järjestämiseen Tuomasyhteisön kautta.

Tervetuloa kuulemaan ja laulamaan Tuomas-lauluja, ehtoolliselle ja rukouspolulle, missä voit saada öljyllä voitelun ja henkilökohtaista rukoustukea.

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Koivunen, kirkkokahvit, HenKi-kirjasto auki

Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.

Pertunmaan seurakuntasali

Raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.