Tuomasmessu

Tuomasmessu Pertunmaan kirkko

Tuomasmessussa kirkkovuoden aihe on: Hyvä paimen.
Messussa palvelevat Pertunmaan työntekijät ja messuvapaaehtoiset.
Laulamme tuomaslaulukirjasta. Mukana musiikissa Timon viihdekuorolaiset Pertun laulajat ja tuomasbändi Erikin johdolla.
Kolehti kerätään: Tuomasmessujen ja muiden erityismessujen järjestämiseen Tuomasyhteisön kautta.

Tervetuloa kuulemaan ja laulamaan Tuomas-lauluja, ehtoolliselle ja rukouspolulle, missä voit saada öljyllä voitelun ja henkilökohtaista rukoustukea.

Mäntyharjun kirkko

11. sunnuntai helluntaista, Etsikkoaikoja, Joenperä, Koivunen

Luontokirkko Kuortinkartanossa

Sunnuntain aihe on: Etsikkoaikoja.
Vietämme Luontokirkkoa sanajumalanpalveluksen kaavalla ulkosalla tai sateen sattuessa tallissa.
Luontokirkossa palvelevat: Pappina Satu Ruhanen, kanttorina Veera Heino ja palveluvuorossa Kuortin lähetyspiiri.
Kuulemme laulupoikia.

Tänään on 12. sunnuntai helluntaista ja kirkkovuoden aihe on Itsensä tutkiminen.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio.
Palveluryhmänä: Pertunmaan Yrittäjät.
Keräämme kolehdin:Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma - ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan.