2. pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus

Päivän aihe on: Ylösnousseen kohtaaminen.
Messussa palvelevat pappina Jeremias Houni ja kanttorina Veera Heino. Palveluryhmässä: Marjatta Nikkinen ja Raili Toivonen.
Kolehti kerätään: Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja kirkkokahville!

Kahvien jälkeen on toivelauluhetki.
Tervetuloa myös laulamaan pääsiäislauluja.

Luontokirkko

Juhannuspäivä, Kansanlaulumessu, Joenperä, Kantola

Juhannuspäivän messu

Juhannuspäivän messussa aiheena on: Tien raivaaja. On Johannes Kastajan päivä.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen, Timo Koivunen, Marjatta Nikkinen ja Tomi Poikkimaa. Lauluvieraana: Maria Siren.
Kolehti kerätään: Suomen Valkonauhaliiton työn tukemiseen lasten ja naisten hyväksi.
Laulamme virret: 571(aloitusvirsi); 713(synnintunnustus);135(kiitosvirsi);572(päivän virsi);259(uhrivirsi);932, 221(ehtoollisvirret);574:1,2,6(päätösvirsi)

2. sunnuntain helluntaista aihe on: Katoavat ja katoamattomat aarteet.
Sanajumalanpalveluksen toimittavat Satu Ruhanen, Timo Koivunen ja Ruhasen perhe on palveluvuorossa.
Tänä sunnuntaina meillä on ihana mahdollisuus tutustua jumalanpalveluksen jälkeen hautausmaan lintuelämään Raimo Ulmasen johdolla.
Lisäksi juomme uuden seurakuntatalon terassilla jäätelökahvit!
Tervetuloa kaikki pertunmaalaiset ja mökkiläiset! Jumalanpalveluksen kesto on lyhyt.
Laulamme virskirjasta ja viisikielisestä.
Aloitus 329(viisikielinen); kiitosvirsi 334:5-8(virsikirja); päivän virsi 183:1,5-7(virsikirja); Kolehtilaulu 377(viisikielinen); päätöslaulu 381(viisikielinen). Ulkona laulamme 378 viisikielisestä.