Palmusunnuntain messu

Palmusunnuntain messu Mäntyharjun seurakuntakeskus

Messun jälkeen kirkkokahvit ja seurakuntatilaisuus Löydä lahjasi - löydä paikkasi.

Virret/musiikit:
Alkuvirren paikalla Tuikkaset musisoivat
Ei kolminaisuusvirttä (paastoaika)
Vastausmusiikki, Tuikkaset
15 graduaali
3 uhrivirsi
299 ehtoollisvirsi
315 ehtoollisvirsi
336: 1-3 ylistysvirsi

Timo ja Kaisa Tuikkanen ovat palmusunnuntaina vieraina Kansan Raamattuseurasta. Mäntyharjun seurakunnassa kehitetään uusia ideoita jumalanpalveluselämään ja osallistetaan seurakuntalaisia mukaan toteutukseen. Kirkkokahvien jälkeen Tuikkaset alustavat aiheesta ja rohkaisevat vastuunkantajiksi niin messuun kuin muuhunkin vapaaehtoistyöhön seurakunnassa. Muutos lähtee aina sitoutumisesta yhteiseen tavoitteeseen. Millainen olisi unelmien seurakunta ja jumalanpalvelus? Ihmiset haluavat osallistua eri tehtävien kautta ja palvella omilla lahjoillaan, siihen Tuikkaset haluavat rohkaista ja innostaa.

Timo ja Kaisa Tuikkanen ovat muusikkopariskunta Imatralta, he kiertävät eri puolilla Suomea palvellen sanoin ja sävelin. Kaisa on pastori ja Timo diakoni.

Lue lisää kotisivuilta www.tuikkanen.net.

Mäntyharjun seurakunta

Pääsiäisen juhlamessu

Juhlitaan yhdessä messussa päivän Raamatun ilmoitusta: Kristus on ylösnoussut!
Kolehti kerätään: Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt. Suomen Pipliaseura ry.
Messussa palvelevat Satu-pappi, Veera-kanttori ja nuoret.
Laulamme virret: 84:1,5,6, 706,134:1,4, 88, 942, 104, 965

Mäntyharjun kirkko

Pääsiäisen juhlamessu

Pääsiäisen juhlamessu ja juhlakahvit, narsissit kaikille osallistujille, Kettunen, Kantola, kirkkokuoro, kirkkokyyti