Kirkkokahvit ja seurakuntatilaisuus "Löydä lahjasi - löydä paikkasi"

Kirkkokahvit ja seurakuntatilaisuus Mäntyharjun seurakuntakeskus

Messun jälkeen kirkkokahvit ja seurakuntatilaisuus "Löydä lahjasi - löydä paikkasi", alustamassa Kansan Raamattuseuran Kaisa ja Timo Tuikkanen.

Timo ja Kaisa Tuikkanen ovat palmusunnuntaina vieraina Kansan Raamattuseurasta. Mäntyharjun seurakunnassa kehitetään uusia ideoita jumalanpalveluselämään ja osallistetaan seurakuntalaisia mukaan toteutukseen. Kirkkokahvien jälkeen Tuikkaset alustavat aiheesta ja rohkaisevat vastuunkantajiksi niin messuun kuin muuhunkin vapaaehtoistyöhön seurakunnassa. Muutos lähtee aina sitoutumisesta yhteiseen tavoitteeseen. Millainen olisi unelmien seurakunta ja jumalanpalvelus? Ihmiset haluavat osallistua eri tehtävien kautta ja palvella omilla lahjoillaan, siihen Tuikkaset haluavat rohkaista ja innostaa.

Timo ja Kaisa Tuikkanen ovat muusikkopariskunta Imatralta, he kiertävät eri puolilla Suomea palvellen sanoin ja sävelin. Kaisa on pastori ja Timo diakoni.

Lue lisää kotisivuilta www.tuikkanen.net.

Mäntyharjun seurakunta

Luontokirkko

Juhannuspäivä, Kansanlaulumessu, Joenperä, Kantola

Juhannuspäivän messu

Juhannuspäivän messussa aiheena on: Tien raivaaja. On Johannes Kastajan päivä.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen, Timo Koivunen, Marjatta Nikkinen ja Tomi Poikkimaa. Lauluvieraana: Maria Siren.
Kolehti kerätään: Suomen Valkonauhaliiton työn tukemiseen lasten ja naisten hyväksi.
Laulamme virret: 571(aloitusvirsi); 713(synnintunnustus);135(kiitosvirsi);572(päivän virsi);259(uhrivirsi);932, 221(ehtoollisvirret);574:1,2,6(päätösvirsi)

2. sunnuntain helluntaista aihe on: Katoavat ja katoamattomat aarteet.
Sanajumalanpalveluksen toimittavat Satu Ruhanen, Timo Koivunen ja Ruhasen perhe on palveluvuorossa.
Tänä sunnuntaina meillä on ihana mahdollisuus tutustua jumalanpalveluksen jälkeen hautausmaan lintuelämään Raimo Ulmasen johdolla.
Lisäksi juomme uuden seurakuntatalon terassilla jäätelökahvit!
Tervetuloa kaikki pertunmaalaiset ja mökkiläiset! Jumalanpalveluksen kesto on lyhyt.
Laulamme virskirjasta ja viisikielisestä.
Aloitus 329(viisikielinen); kiitosvirsi 334:5-8(virsikirja); päivän virsi 183:1,5-7(virsikirja); Kolehtilaulu 377(viisikielinen); päätöslaulu 381(viisikielinen). Ulkona laulamme 378 viisikielisestä.