Tämän sunnuntain aihe on: Rukous ja usko.
Etelä-Savon Kansanlähetyksen kirkkopyhässä palvelevat liturgina Satu Ruhanen, saarnaa Matti Manninen ja kanttorina Veera Heino.
Palveluvuorossa: Marjaleena ja Matti Kemppainen.
Laulamme virret: 277:1-4(aloitusvirsi);706(synnintunnustus); 277:5(kiitosvirsi); 361:1-3(päivän virsi); 917:1(esirukouksen aikana); 965(uhrivirsi); (ehtoollinen); 477(ehtoollinen); 429:3(päätösvirsi).

Tervetuloa kuulemaan päivän Jumalan sanaa ja sakramentin äärelle!

Muu Paikka

Kansanlaulukirkko

Sunnuntain aihe on: Ansaitsematon armo.
Kolehti kerätään: Lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.
Tämä ns. "latukirkko" toteutetaan kansanlaulukirkkona. Jaetaan lauluvihot paikan päällä.

Pääsiäsijakso alkaa 3. sunnuntai ennen paastonaikaa.
Päivän aihe on: Ansaitsematon armo. Messussa palvelevat pappina: Risto Blom ja kanttorina: Leo Niemelä.
Palveluryhmänä palvelee Mustaniemen lähetyspiiri.

Esko Ruuthilla

Hietaniemen kinkerit