Laskiaissunnuntain messun aihe on: Jumalan rakkauden uhritie.
Vietämme lähetysaiheista messua ja vierailijamme Kati Kemppainen Suomen Lähetysseurasta pitää saarnan.
Kolehti kerätään: Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseksi.
Laulamme virret: 948:1,2(alkuvirsi); 711(synnintunnustus); 902(kiitosvirsi), 903(päivän virsi);54(uhrivirsi); 299(ehtoollinen); 923(päätösvirsi).

Tervetuloa messuun ja sen jälkeen laskiaisrokalle ja lähetystilaisuuteen Yhtenäiskoululle!
Ohjelmassa on: Kati Kemppaisen alustus aiheesta: Kaikki lähtee Pyhästä Hengestä. Teemme yhdessä rukousharjoituksen.
Laulamme kanttorin johdolla lauluja maailmalta.

Marian ilmestyspäivän aihe on: Herran palvelijatar.
Messun toimittavat pappina Seppo Kettunen ja kanttorina Timo Koivunen.
Palveluvuorossa Tiina ja Jukka Hölttä.
Kolehti kerätään: Lapsi- ja perhetyöhön kotimaassa sekä Virossa Evankelisen lähetysjärjestön kautta.

Helluntaiseurakunnan rukoushuoneella

Yhteyden ilta

Lankaniemen leirikeskus

Bibliodraamaryhmän 1. kokoontuminen

Aloitamme bibliodraamaryhmän Lankaniemessä. Ryhmään ollut ennakkoilmoittautuminen. Käsittelemme Raamatun kertomuksia eläytyen niihin.