Bibliodraamaryhmä

Lankaniemen leirikeskus

Lähde bibliodraamaryhmään mukaan tutustumaan raamatunkertomuksiin ja henkilöihin eläytyen niihin. Käytämme luovia ja toiminnallisia tapoja Raamattua tutkiessa. Ryhmän ohjauksesta vastaa Pertunmaan kappalainen Satu Ruhanen( p. 0400143708). Häneltä voi tiedustella ryhmästä ja ilmoittautua. Kokoonnumme kevätkaudella neljä kertaa sekä Lankaniemen leirikeskuksessa että Pertunmaan seurakuntatalossa. Olemme kolme tuntia kerrallaan koolla ja aloitamme ja päätämme hartaudella.

Tervetuloa kokemaan ja ymmärtämään raamatunkertomuksia bibliodraamamenetelmän avulla yhteisessä ryhmätyöskentelyssä.

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Muu Paikka

Kansanlaulukirkko

Sunnuntain aihe on: Ansaitsematon armo.
Kolehti kerätään: Lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.
Tämä ns. "latukirkko" toteutetaan kansanlaulukirkkona. Jaetaan lauluvihot paikan päällä.

Pääsiäsijakso alkaa 3. sunnuntai ennen paastonaikaa.
Päivän aihe on: Ansaitsematon armo. Messussa palvelevat pappina: Risto Blom ja kanttorina: Leo Niemelä.
Palveluryhmänä palvelee Mustaniemen lähetyspiiri.

Esko Ruuthilla

Hietaniemen kinkerit