Bibliodraamaryhmä

Lankaniemen leirikeskus

Lähde bibliodraamaryhmään mukaan tutustumaan raamatunkertomuksiin ja henkilöihin eläytyen niihin. Käytämme luovia ja toiminnallisia tapoja Raamattua tutkiessa. Ryhmän ohjauksesta vastaa Pertunmaan kappalainen Satu Ruhanen( p. 0400143708). Häneltä voi tiedustella ryhmästä ja ilmoittautua. Kokoonnumme kevätkaudella neljä kertaa sekä Lankaniemen leirikeskuksessa että Pertunmaan seurakuntatalossa. Olemme kolme tuntia kerrallaan koolla ja aloitamme ja päätämme hartaudella.

Tervetuloa kokemaan ja ymmärtämään raamatunkertomuksia bibliodraamamenetelmän avulla yhteisessä ryhmätyöskentelyssä.

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Lankaniemen leirikeskus

Bibliodraamaryhmän 2. kokoontuminen

Bibliodraamaryhmä kokoontuu Raamatun tekstin äärelle. Ryhmään on ollut ennakkoilmoittautuminen.

Mäntyharjun kirkko

Talviryhmän konfirmaatiomessu

Talviryhmän konfirmaatiomessu, Liljeström, Inka Kantola, EI kirkkokahveja

Päivän aihe on: Ylösnousseen todistajia.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen pappina ja kanttorina Timo Koivunen.
Palveluvuorossa toimivat: Maanpuolustusnaiset Pertunmaalta.
Kolehti kerätään: Tähkäpartion työn tukemiseen Pertunmaalla.
Laulamme virret: 265(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus),334:5-8(Kiitosvirsi),513(päivän virsi),449(uhrivirsi),742(ehtoollisen virsi), 419:1,3(päätösvirsi).