Kynttilänpäivän messu

Kynttilänpäivän messussa aihe on: Kristus, Jumalan kirkkauden säteily.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, diakonissa Annukka, Veera-kanttori ja Tomi-suntio.
Vuoden 2019 yhteisvastuukeräys alkaa. Kolehti kerätään: Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Yhdenvertainen oikeus koulutukseen, Kirkkopalvelut ry:n kautta.
Laulamme virret: 576:1,4,5 (alkuvirsi); 712(synnintunnustus), 50:1,3,6(kiitosvirsi), 49(päivän virsi), 442(uhrivirsi), 431(ehtoollinen), 454:1,3,5(päätösvirsi).

Tervetuloa sanan ja sakramentin äärelle, sekä Yhteisvastuutapahtumaan yhtenäiskoululle. Siellä saamme tietoa vuoden 2019 yhteisvastuukeräyksestä ja ruokailemme.

Muu Paikka

Kansanlaulukirkko

Sunnuntain aihe on: Ansaitsematon armo.
Kolehti kerätään: Lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.
Tämä ns. "latukirkko" toteutetaan kansanlaulukirkkona. Jaetaan lauluvihot paikan päällä.

Pääsiäsijakso alkaa 3. sunnuntai ennen paastonaikaa.
Päivän aihe on: Ansaitsematon armo. Messussa palvelevat pappina: Risto Blom ja kanttorina: Leo Niemelä.
Palveluryhmänä palvelee Mustaniemen lähetyspiiri.

Esko Ruuthilla

Hietaniemen kinkerit