Kahvikerho

Pertunmaan seurakuntatoimisto Lummeranta

klo 13 Kahvikerho Lummerannassa. Kahvikerhossa saat nauttia muiden ihmisten seurasta, yhteisestä ohjelmasta, keskustelusta ja hartaudesta. Olet lämpimästi tervetullut!

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri takkahuoneella: Klo 18 lähtö yhteislenkille srk-keskuksen alapihalta ja klo 18.30 saunominen. Klo 19 kokoontuminen takkahuoneella, keskustelua aiheesta Hepr. 9. ja muista ajankohtaisista aiheista.

Pertunmaalainen joulu -konsertti

Pertunmaalainen joulu: joulun viettoon meitä johdattelevat suuremmat ja pienemmät laulu- ja soitinryhmät Pertunmaalta. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 euroa.

Yksinkertaiset

Ikäihmisten lauluryhmä Yksinkertaiset harjoittelee srk-keskuksessa Seppo Ylöstalon johdolla. Harjoitukset parillisilla viikoilla keskiviikkoisin.