Päivän aihe on: Pyhä perhe.
Messussa palvelevat kanttorina Veera Heino ja pappina Satu Ruhanen sekä suntiona Tomi Poikkimaa.
Kolehti kerätään: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden tavoittamiseksi ja osallistamiseksi seurakuntaan koulutusten ja tapahtumien avulla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.
Laulamme virret:28; 714; 21:8-10; 935; 32; 230; 31:1,3.
Palveluvuorossa: Raili Toivonen ja Marjatta Nikkinen

Tervetuloa Jumalan sanan ja sakramentin äärelle!

Muu Paikka

Kansanlaulukirkko

Sunnuntain aihe on: Ansaitsematon armo.
Kolehti kerätään: Lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.
Tämä ns. "latukirkko" toteutetaan kansanlaulukirkkona. Jaetaan lauluvihot paikan päällä.

Pääsiäsijakso alkaa 3. sunnuntai ennen paastonaikaa.
Päivän aihe on: Ansaitsematon armo. Messussa palvelevat pappina: Risto Blom ja kanttorina: Leo Niemelä.
Palveluryhmänä palvelee Mustaniemen lähetyspiiri.

Esko Ruuthilla

Hietaniemen kinkerit