Joulupuu lahjakeräys lapsille

Joulupuu lahjakeräys lapsille

Mäntyharjun kirjasto

19.11.-3.12. Joululahjakeräys vaikeassa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille Mäntyharjussa ja Pertunmaalla.

Joulupuu lasten lahjatoiveilla koristeltuna on Mäntyharjun kirjastossa. Hae lappu, jossa on lahjatoive. Osta lahja, jonka arvo on enintään 20 € ja toimita se lapun kanssa takaisin Mäntyharjun kirjastoon.

Keräyksen järjestää Mäntyharjun ja Pertunmaan MLL, Essote ja evankelisluterilainen seurakunta.

Tehdään yhdessä lapsille mukava joulu!

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Donkkis big Night

Donkkis Big Night on 1lk - 6lk tyttöjen ja poikien toiminnallinen ilta Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa.
Illan ohjelmassa on raamattuopetusta ja monia hauskoja toimintapisteitä.
Nyyttäripisteeseen voi tuoda pientä naposteltavaa.
Pertunmaalaisille yhteiskuljetus klo 16.20. Ilmoittaudu kyytiin Helille: 0400143712.

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri takkahuoneella: Klo 18 lähtö yhteislenkille srk-keskuksen alapihalta ja klo 18.30 saunominen. Klo 19 kokoontuminen takkahuoneella, keskustelua aiheesta Hepr. 9. ja muista ajankohtaisista aiheista.

Pertunmaalainen joulu -konsertti

Pertunmaalainen joulu: joulun viettoon meitä johdattelevat suuremmat ja pienemmät laulu- ja soitinryhmät Pertunmaalta. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 euroa.