Yllätys isälle ilta

Pertunmaan seurakuntatoimisto Lummeranta

Illassa askarrellaan pieniä isänpäiväyllätyksiä, joten tilaisuuteen on isiltä pääsy kielletty. Iltaan saavutaan äidin, kummin tai vaikka mummin kanssa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Heli Riittinen heli.riittinen@evl.fi
Laita ilmoittautumiseen lapsen nimi, ikä ja allergiat. Ilta maksaa 5e/perhe. Maksetaan illassa käteisellä.

Tervetuloa!

Varkki-ilta

Varkki-ilta Lummerannassa. 1-6 lk tytöille ja pojille tarkoitettu ilta, jossa hartaus, välipala sekä pelejä ja leikkejä.

Varkki-ilta

Perheiden jouluaskarteluilta

Illassa valmistaudutaan jouluun tehden erilaisia askarteluja. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Heli Riittinen. Ilmoittaudu: heli.riittinen@evl.fi. 28.11 mennessä Laita ilmoittautumiseen nimi, lapsen ikä, allergiat. Ilta maksaa 5e/askartelija, maksetaan tilaisuudessa käteisellä.