Kristittyjen yhteinen TV7-ilta

Kristittyjen yhteinen TV7-ilta Mäntyharjun seurakuntakeskus

Hyvä Uutinen Kaikille TV7-ilta, kahvitarjoilu

Tämän päivän ihminen, erityisesti nuoriso, elää sähköisen viestinnän: älykännyköiden, tablettien, tietokoneiden, netin ja TV:n maailmassa. Kistittyjen yhteinen TV7-kanava syntyi oikeaan aikaan vuonna 2003, kun viestintäneuvos Martti Ojares oli jäänyt eläkkeelle Sanoma Oy:n varatoimitusjohtajan tehtävästä. Jumala laski hänen sydämelleen näyn perustaa kristillinen tv-kanava. Moni suomalainen kristitty oli tv-kanavaa rukoillutkin.

Ensimmäisten lähetysten aikaan joulukuussa 2003 kanavalla oli kolme työntekijää, mutta vuosien varrella toiminta on laajentunut, ja työntekijöitä on osa-aikaiset mukaan luettuna noin satakunta. Suomenkielisen Taivas TV7:n lisäksi kanavaperheeseen kuuluvat vironkielinen Taevas TV7, ruotsinkielinen Himlen TV7 ja venäjänkielinen Nebesa TV7. Nuorten ja hengellisen herätyksen kanava TV7 Plus näkyy internetissä ja siellä esitetään runsaasti suoria lähetyksiä.

Taivas TV7:n ohjelmia voi katsella kaapeliverkossa, IPTV-verkossa sekä internetissä ympäri vuorokauden.

Viikoittain ohjelmia seuraa Suomessa noin 200 000 katsojaa. TV7 kanavalla on kaksi suoraa rukousohjelmaa viikossa, näihin ohjelmiin tulee vuosittain n. 160 000 rukouspyyntöä. Rukousaiheet kertovat ihmisten yhteyden, ja Jumalan kaipauksesta. Jerusalemissa sijaitseva toimitus tuottaa Israelin ja Lähi-idän tapahtumista raportoivia uutisia sekä ajankohtaisohjelmia. TV7 Israel News esitetään arki-iltaisin klo 21.00 ja uutisten aiheita laajemmin pohdiskeleva Jerusalem studio esitetään kahdesti viikossa.

Tiedotuslehti TV7 Uutiset ilmestyy viisi kertaa vuodessa noin 150 000 kappaleen painoksena. Lehteä jaetaan ilmaiseksi eri puolilla Suomea. Lehti kertoo hyvän uutisen, evankeliumin, ja esittelee TV7:n toimintaa ja ohjelmia.

Vajaa puolet suomalaisista tuntee kanavan. TV7 järjestää yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa Hyvä Uutinen Kaikille TV7-iltoja kaikkialla maassa.

Mäntyharjun seurakunta

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri takkahuoneella: Klo 18 lähtö yhteislenkille srk-keskuksen alapihalta ja klo 18.30 saunominen. Klo 19 kokoontuminen takkahuoneella, keskustelua aiheesta Hepr. 5. ja muista ajankohtaisista aiheista, mukana Satu Ruhanen..

Vanhustenkerho