Ystävä/lähimmäispalvelun koulutus

Järjestötupa

Ystäväpalvelun koulutus Järjestötuvalla. Pertunmaalaisille järjestetään yhteiskyyti Yhtenäiskoulun pihasta. Yhteiskuljetukseen osallistujat ilmoittautukaa 1.10 mennessä Annukka Salmivaaralle p. 0400143710.Järjestää Mäntyharjun srk ja SPR.

Oletko kiinnostunut toimimaan ystävänä/lähimmäisenä yksinäisille ihmisille, mutta et oikein tiedä mitä tehtävä vaatii ja mitä tulisi ottaa huomioon? SPR ja seurakunta organisoivat ystävä/lähimmäispalvelua ja mukaan tarvitaan uusia vapaaehtoisia. Tule mukaan kuuntelemaan vinkkejä ja kouluttautumaan tehtävään Järjestötuvalle. Voit tulla myös kertaamaan aiemmin oppimaasi. Tervetuloa.

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Naisten raamattupiiri

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri.

Yksinäisten aamupala

Aamupalan hinta 1 €.

Hirvikeitto vähävaraisten lapsiperheiden ja lähetystyön hyväksi

Messun jälkeen perinteinen hirvikeittolounas vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseen ja lähetystyölle. Hirvenlihat keittoon ovat lahjoittaneet paikalliset metsästysseurat. Iso kiitos heille!