Motoristikirkko

Motoristikirkko Mäntyharjun kirkko

Jos et vielä ole ehtinyt kaivaa moottoripyörääsi/mopoasi/skootteriasi talviteloilta, niin nyt on hyvä aika.
Motoristikirkkoon olet tervetullut omalla moottoripyörälläsi, mopollasi, skootterillasi tai mopoautollasi! Seurakunta ja Gospel-Riders toivottavat kaikki muutkin tervetulleiksi mukaan! Tervetuloa päristellen kirkkoon! Olet tietysti lämpimästi tervetullut myös jalkaisin! Kirkkokahvit!

Kierros vielä ja se on täytetty

Gospel Riders -moottoripyöräkerhon seitsenvuotinen 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland) -kampanja kaartaa tänä kesänä loppusuoralle ja ruutulipulle. Seitsemäs ja viimeinen 7xSF -kierros käynnistyy juhannuksena Keuruulla. Seitsemän ryhmää suuntaavat etupyöränsä eri puolille Suomea ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti. Listoilla on jälleen noin sata paikkakuntaa. Kampanja päättyy heinäkuun puolivälissä Hollolassa pidettävään GR-kerhon vuosittaiseen päätapahtumaan MOJ-meetingiin (Message Of Joy).

Satoja motoristeja kokoavat 7xSF-kiertueet alkoivat vuonna 2012 yhden ryhmän voimin teemalla Operaatio Jeriko. Teema vaihtui vuosittain, ja ryhmiä lisättiin yksi per vuosi. Toisen vuoden kampanja hurahti Selvä reitti -teeman alla, ja seuraavina vuosina olivat vuorossa Miehen tie, Vaihda kaistaa, Yksi tie ja Sata lasissa. Tämän viimeisen 7xSF-kampanjan teema Se on täytetty viittaa kahteen asiaan:

Kesällä saa täyttymyksensä alun perin Reijo Ruotsalaisen saama unelma kiertää Suomea seitsemänä vuonna moottoripyöräjoukolla kristillisen sanoman kanssa. Teeman toinen merkitys tähtää suoraan kristinuskon ytimeen: Jeesus Kristus huusi se on täytetty! kuollessaan ristillä ihmiskunnan syntien tähden. Maassamme on paljon toivottomuutta, täyttymättömiä unelmia sekä pettyneitä ja petettyjä ihmisiä. Peli ei ole kuitenkaan vielä menetetty. Koska Jumala välittää jokaisesta ihmisestä, gospelriderit liputtavat kampanjassaan toivon ja sen täyttymyksen sanomaa.

Liikkeellä on tänä vuonna todennäköisesti ennennäkemättömän suuri joukko, joten moottorien pärinää ja murinaa riittää. Se on täytetty -sanoma tavoittaa tuhansittain ihmisiä sadalla paikkakunnalla kaikkialla Suomessa.

PeeTee Juntumaa

Mäntyharjun seurakunta

Tukikodin kerhohuone, Punakiventie 5, 19430 Pertunmaa

Hartaus ja Kirkonkylän diakoniapiiri

Tukikodin kerhohuoneella. Tervetuloa tapaamaan ja tutustumaan uuteen Pertunmaan kappalaiseen Satu Ruhaseen!

Mäntyharjun kirkko

Messun toimittaa Erik Liljeström ja kanttorina toimii Heikki Poutanen.

Kuortin kartano