Mäntyharjun kirkko

Nimikkolähetti Eeria Niemi vierailulla Mäntyharjussa, 2. sunnuntai helluntaista aiheella "Katoavat ja katoamattomat aarteet" Kousa, Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Messu, lähetyssunnuntai, 2. sunnuntai helluntaista aiheella "Katoavat ja katoamattomat aarteet" Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan kirkkoon

Kuljetus Messuun ja virkaanasettamisjuhlaan

Seurakunta järjestää yhteiskyydin Pertunmaan kirkkoon kappalainen Satu Ruhasen virkaan asettamisen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaamisen juhlamessuun sekä tulojuhlaan messun jälkeen Yhtenäiskoululla.

Yhteiskyyti lähtee klo 9.15 Mäntyharjun seurakuntakeskuksen alapihalta Pertunmaalle Juhlamessuun. Ilmoittautuminen 28.9. mennessä Matti Nykäselle, p. 0400 600 929. Paluukuljetus juhlan jälkeen.

Mikkelinpäivän messussa liturgina lääninrovasti Matti Tolvanen ja saarnaa kappalainen Satu Ruhanen. Kanttorina toimii Eero Kantola. Messussa on kappalaisen Satu Ruhasen virkaanasettaminen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaaminen.

Mäntyharjun kirkko

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessu. Messun toimittaa Erik Liljeström ja kanttorina on Timo Koivunen.
Lastenohjaajat Suvi Uotinen ja Marjatta Hokkanen ovat kerholasten kanssa mukana messussa.