Helluntaipäivän messu, Kaatuneitten muistopäivä

Mäntyharjun kirkko

Helluntaipäivän messu kirkossa, Kettunen, Joenperä, Kantola, Laulu-Sepot, Pioni, Reserviläiset. Kirkkokyyti. Messun jälkeen kaatuneiden muistopäivän kunnianosoitukset muistomerkeillä ja siirtyminen yhteiskyydeillä Mouhun muistomerkille (Mouhuntie 388), jossa n. klo 12 Mouhu-Voikosken Marttayhdistyksen keittämät kirkkokahvit, seppeleen lasku, muistohetki ja tutustuminen taistelupaikoille.

Tervetuloa!

Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan kirkkoon

Kuljetus Messuun ja virkaanasettamisjuhlaan

Seurakunta järjestää yhteiskyydin Pertunmaan kirkkoon kappalainen Satu Ruhasen virkaan asettamisen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaamisen juhlamessuun sekä tulojuhlaan messun jälkeen Yhtenäiskoululla.

Yhteiskyyti lähtee klo 9.15 Mäntyharjun seurakuntakeskuksen alapihalta Pertunmaalle Juhlamessuun. Ilmoittautuminen 28.9. mennessä Matti Nykäselle, p. 0400 600 929. Paluukuljetus juhlan jälkeen.

Mikkelinpäivän messussa liturgina lääninrovasti Matti Tolvanen ja saarnaa kappalainen Satu Ruhanen. Kanttorina toimii Eero Kantola. Messussa on kappalaisen Satu Ruhasen virkaanasettaminen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaaminen.

Mäntyharjun kirkko

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessu. Messun toimittaa Erik Liljeström ja kanttorina on Timo Koivunen.
Lastenohjaajat Suvi Uotinen ja Marjatta Hokkanen ovat kerholasten kanssa mukana messussa.