Messu

su 29.4. kello 10.00

Pertunmaan kirkko

Messu, 4. sunnuntai Pääsiäisestä, aiheena Taivaan kansalaisena maailmassa. Palveluryhmänä Pertunmaan maanpuolustusnaiset, jotka tarjoavat myös kirkkokahvit messun jälkeen

4. sunnuntai pääsiäisestä, Joenperä, Koivunen. Palveluryhmänä Pertunmaan Maanpuolustusnaiset, jotka tarjoavat kirkkokahvit messun jälkeen. Minkälainen on kristitty ihminen tässä maailmassa? Hänen sydämessään on jo taivas ja ilolaulu, koska Jeesus on teollaan, omalla verellään ansainnut ja antanut ihmisille taivaan. Taivaan kansalainen haluaa noudattaa Taivaan Isän tahtoa ja rakastaa toisia, vaikka se ei meiltä aina onnistukaan. Pahan puolelle ei saa jäädä, vaikka se toisinaan näyttäytyy vahvempana ja houkuttelevampana kuin hyvän puoli eli Jumalan puoli.


Järjestäjä

Pertunmaan kappeliseurakunta

Katso myös

su 30.9. klo 9.15

Pertunmaan kirkkoon

Kuljetus Messuun ja virkaanasettamisjuhlaan

Seurakunta järjestää yhteiskyydin Pertunmaan kirkkoon kappalainen Satu Ruhasen virkaan asettamisen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaamisen juhlamessuun sekä tulojuhlaan messun jälkeen Yhtenäiskoululla.

Yhteiskyyti lähtee klo 9.15 Mäntyharjun seurakuntakeskuksen alapihalta Pertunmaalle Juhlamessuun. Ilmoittautuminen 28.9. mennessä Matti Nykäselle, p. 0400 600 929. Paluukuljetus juhlan jälkeen.
su 30.9. klo 10.00

Pertunmaan kirkko

Messu

Mikkelinpäivän messussa liturgina lääninrovasti Matti Tolvanen ja saarnaa kappalainen Satu Ruhanen. Kanttorina toimii Eero Kantola. Messussa on kappalaisen Satu Ruhasen virkaanasettaminen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaaminen.
su 30.9. klo 10.00

Mäntyharjun kirkko

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessu. Messun toimittaa Erik Liljeström ja kanttorina on Timo Koivunen.
Lastenohjaajat Suvi Uotinen ja Marjatta Hokkanen ovat kerholasten kanssa mukana messussa.