Naisten päivän konsertti - Toivon lauluja

Naisten päivän konsertti - Toivon lauluja Mäntyharjun seurakuntakeskus

Toivon lauluja -konsertti Naisten päivänä Yhteisvastuun hyväksi, esiintyjinä Kaisa ja Timo Tuikkanen, Kansan Raamattuseuran julistus- ja musiikkityöntekijöitä Imatralta. Vapaa pääsy, ohjelma 10€

Kaisa on pastori ja opettaja, musiikki on aina ollut osa työtä. Hän rakastaa Raamattua ja opettaa sitä mielellään, hän on ohjannut erilaisia ryhmiä - sielunhoidollisia kasvuryhmiä, ylistystanssiryhmää, draamaa, lauluryhmää, raamattukursseja ja Naisia kaivolla -toimintaa. Papin työtä on edeltänyt 10 vuoden opettajan työ yläasteella ja kristillisessä opistossa.

Timo on diakoni, nuorisotyönohjaaja ja muusikko, studiossa kotona on syntynyt nyt järjestyksessä kolmas äänite. Timo on sovittaja, äänittäjä ja miksaaja ja soittaa bändisoittimia, hän soitti nuoruudessa rokkibändin rumpalina. Uskoontulon jälkeen hän soitti neljä vuotta gospelia Syke-yhtyeessä. Raamattu ja rukous, sielunhoito ovat lähellä Timon sydäntä. Vapaa pääsy, ohjelma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi 10€

Mäntyharjun seurakunta

Yksinkertaiset

Ikäihmisten lauluryhmä Yksinkertaiset harjoittelee srk-keskuksessa Seppo Ylöstalon johdolla. Harjoitukset parillisilla viikoilla keskiviikkoisin.

Mäntyharjun kirkko

Hiljenny hetkeksi - urkuilta

Hiljenny hetkeksi -urkuilta. Hiljentymiseen sopivaa urkumusiikkia, ota vaikka tyyny mukaan ja lepää. Kantola.