Joululahjakeräys

pe 1.12. kello 08.00 - su 10.12. kello 21.00

Mäntyharjun S-market

Keräyksen tavoite on tuoda jouluiloa vaikeassa elämäntilanteessa kamppaileviin perheisiin Mäntyharjussa ja Pertunmaalla. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville ilman välikäsiä tai kuluja.

1.-10.12. Joululahjakeräys vaikeassa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille Mäntyharjussa ja Pertunmaalla. Joulupuu lasten lahjatoiveilla koristeltuna on Mäntyharjun S-marketissa. Hae lappu, jossa on lahjatoive. Osta lahja max. 20 € ja toimita se lapun kanssa takaisin Mäntyharjun S-markettiin. Järjestää Mäntyharjun ja Pertunmaan MLL, Essote ja ev. lut. seurakunta.

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Tasauskeräys-myyjäiset

Myyjäiset OP-lipan alla Tasauskeräyksen hyväksi.

Liisa Leppäkummulla Reissutie 3 A 2

Lähetyspiiri

klo 13 lähetyspiiri Liisa Leppäkummulla (Reissutie 3 A 2). Kettunen

Järjestötupa

Ystävä/lähimmäispalvelun koulutus

Ystäväpalvelun koulutus Järjestötuvalla. Pertunmaalaisille järjestetään yhteiskyyti Yhtenäiskoulun pihasta. Yhteiskuljetukseen osallistujat ilmoittautukaa 1.10 mennessä Annukka Salmivaaralle p. 0400143710.Järjestää Mäntyharjun srk ja SPR.