Messu (Herättäjän kirkkopyhä)

Messu, Herättäjän kirkkopyhä

Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä / Mikaelidagen
Tekstit: 1. lukukappale: 2. Moos. 23:20-23, 2. lukukappale: Hepr. 1:14 - 2:4, Evankeliumi: Matt. 18:1-6 (7-9) 10
Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanansaattajat
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Liturgi: Sirén Maria
Saarnaaja: Urpo Karjalainen
Kanttori: Koivunen Timo
Ulkopuoliset avustajat: Herättäjäyhdistys. Tiina ja Jukka Hölttä 040 548 9000.
Kolehti: Herättäjä-yhdistykselle.
Muuta tietoa: Herättäjän kirkkopyhä, Seurat ja lounas messun jälkeen Yhtenäiskoulun ruokalassa
Muuta tietoa: Kirkkokahvit. Timo Koivusen tulojuhla. Timolle lahja. Timo valitsee tästä lähtien virret ja laittaa Katriinaan.

Pertunmaan kirkkoon

Kuljetus Messuun ja virkaanasettamisjuhlaan

Seurakunta järjestää yhteiskyydin Pertunmaan kirkkoon kappalainen Satu Ruhasen virkaan asettamisen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaamisen juhlamessuun sekä tulojuhlaan messun jälkeen Yhtenäiskoululla.

Yhteiskyyti lähtee klo 9.15 Mäntyharjun seurakuntakeskuksen alapihalta Pertunmaalle Juhlamessuun. Ilmoittautuminen 28.9. mennessä Matti Nykäselle, p. 0400 600 929. Paluukuljetus juhlan jälkeen.

Mikkelinpäivän messussa liturgina lääninrovasti Matti Tolvanen ja saarnaa kappalainen Satu Ruhanen. Kanttorina toimii Eero Kantola. Messussa on kappalaisen Satu Ruhasen virkaanasettaminen ja kanttori Veera Heinon tehtävään siunaaminen.

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessu. Messun toimittaa Erik Liljeström ja kanttorina on Timo Koivunen.
Lastenohjaajat Suvi Uotinen ja Marjatta Hokkanen ovat kerholasten kanssa mukana messussa.