Rukousvaellus

Kirkon tapulilta Uutelan laavulle

Rukousvaellus Uutelan laavulle. Lähtö rukousvaellukselle klo 14.00 kirkon kellotapulilta. Laavulle syödään omia eväitä, matkalla rukouspysähdyksiä, lemmikit tervetulleita, Joenperä

klo 14 Lähtö rukousvaellukselle kirkon kellotapulilta. Uutelan laavulla syödään omia eväitä, matkalla rukouspysähdyksiä, lemmikit tervetulleita, Joenperä.

Mäntyharjun seurakunta

2. pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus

Päivän aihe on: Ylösnousseen kohtaaminen.
Messussa palvelevat pappina Jeremias Houni ja kanttorina Veera Heino. Palveluryhmässä: Marjatta Nikkinen ja Raili Toivonen.
Kolehti kerätään: Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Selkojumalanpalvelus

II Pääsiäispäivän selkojumalanpalvelus "Ylösnousseen kohtaaminen" Liljeström, Inka Kantola

Virret:
88 alkuvirsi
745 synninpäästön jälkeen
102 päivän virsi
334 uhrivirsi
332 ylistysvirsi

Lankaniemen leirikeskus

Bibliodraamaryhmän 2. kokoontuminen

Bibliodraamaryhmä kokoontuu Raamatun tekstin äärelle. Ryhmään on ollut ennakkoilmoittautuminen.