Kesätyönhakulomake

Mäntyharjun seurakunta ja Pertunmaan kappeliseurakunta hakevat hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2020. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito sekä seurakunnalle hoidettavaksi annettujen hautojen hoitoon liittyvät työt.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.