Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Juhlimme maamme itsenäisyyspäivää ja Pertunmaan sankarihaudoille syttyvät kynttilät aamulla. Vietämme sanajumalanpalveluksen osittain kansanlaulukirkkona. Laulamme virret ja laulut: alkuvirsi: 581
Synnintunnustuslaulu s. 9
Kiitoslaulu s. 10
Päivän laulu s.12
Kolehtivirsi, virsi: 579
Päätösvirsi, virsi 584
Sanajumalanpalveluksen aihe on: Kiitos isänmaasta, ja jumalanpalveluksessa palvelevat pappina Satu Ruhanen, kanttorina Timo Koivunen ja suntiona Tomi Poikkimaa. Palveluryhmänä ovat reservin aliupseerit, jotka sytyttävät kynttilät sekä toimivat palvelutehtävissä kirkossa.
Kolehti kerätään: Sotiemme veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Tervetuloa juhlimaan rakasta Isänmaatamme, rukouksin muistamaan maatamme ja maamme puolesta taistelleita sekä kotirintaman tekijöitä.

Ruskahovissa

Jouluinen ehtoollishartaus

Jouluinen ehtoollishartaus Ruskahovissa. Toimittavat Ann-Maarit Joenperä ja Eero Kantola

Veljespirttillä Kuortissa

Korsujumalanpalvelus

Vietämme korsuhenkistä sanajumalanpalvelusta Veljespirtillä. 3. adventin aihe on: Tehkää tie kuninkaalle!
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori, laulupojat ja Tomi-suntio sekä Pertunmaan veteraanien edustajat ja maanpuolustusnaiset. Kutsumme erityisesti veteraaneja, lottia ja sotaorpoja avustajineen.
Virret: 170, 577:1-4,10, 30, (21:1-3, 10.)

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Kantola, kirkkokahvit, kirkkokyyti