Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.

Tervetuloa kuulemaan Jumalan sanaa, evankeliumia ja viettämään ateriayhteyttä sekä nauttimaan ihanasta musiikista. Sytytämme messussa kynttilöitä ja rukoilemme toivoa ihmisten elämään.

Ruskahovissa

Jouluinen ehtoollishartaus

Jouluinen ehtoollishartaus Ruskahovissa. Toimittavat Ann-Maarit Joenperä ja Eero Kantola

Veljespirttillä Kuortissa

Korsujumalanpalvelus

Vietämme korsuhenkistä sanajumalanpalvelusta Veljespirtillä. 3. adventin aihe on: Tehkää tie kuninkaalle!
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori, laulupojat ja Tomi-suntio sekä Pertunmaan veteraanien edustajat ja maanpuolustusnaiset. Kutsumme erityisesti veteraaneja, lottia ja sotaorpoja avustajineen.
Virret: 170, 577:1-4,10, 30, (21:1-3, 10.)

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Kantola, kirkkokahvit, kirkkokyyti