Pyhäinpäivän iltamessu ja vuoden aikana kuolleille kynttilöiden sytytys

Vietämme pyhäinpäivän iltamessua ja kutsumme läheisiä sytyttämään vuoden aikana kuolleiden muistolle.
Messussa palvelevat pappina Satu Ruhanen ja kanttorina Veera Heino, suntiona palvelee Tomi Poikkimaa.
Palvelutehtävissä kappelineuvosto.
Messussa on paljon musiikkia.
Messun aihe on: Pyhien yhteys.
Kolehti kerätään: Seurakuntien toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen lapsi- ja nuorisotyöhön sekä jumalanpalvelus- ja kirkkomusiikkitoiminnan alueilla Mikkelin hiippakunnassa.
Virret: 552:1(aloitus);552:2(synnintunnustus); 971(päivän virsi); 517(uhrivirsi); 142, (ehtoollinen), 30(päätösvirsi).

Tervetuloa messun hoitavaan yhteyteen ja muistamaan edesmenneitä rakkaita!

Ruskahovissa

Jouluinen ehtoollishartaus

Jouluinen ehtoollishartaus Ruskahovissa. Toimittavat Ann-Maarit Joenperä ja Eero Kantola

Veljespirttillä Kuortissa

Korsujumalanpalvelus

Vietämme korsuhenkistä sanajumalanpalvelusta Veljespirtillä. 3. adventin aihe on: Tehkää tie kuninkaalle!
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori, laulupojat ja Tomi-suntio sekä Pertunmaan veteraanien edustajat ja maanpuolustusnaiset. Kutsumme erityisesti veteraaneja, lottia ja sotaorpoja avustajineen.
Virret: 170, 577:1-4,10, 30, (21:1-3, 10.)

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Kantola, kirkkokahvit, kirkkokyyti