Lähetystapahtuma

Lähetystapahtuma

Pertunmaan seurakuntasali

Tervetuloa mukaan kaikki lähetystyöstä kiinnostuneet.

Vanhojen ja uusien lähetyspiiriläisten ja vetäjien kohtaaminen, jossa lähetysaiheista keskustelua. Mukana Ahti Peltonen. Kahvitarjoilu.

Kahvikerho

Kahvikerho kokoontuu noin joka toinen perjantai klo 13 Pertunmaan seurakuntatalolla.

Pertunmaan kirkko ja seurakuntatalo

Retki Pertunmaalle Toivon iltapäivään

Lähtö Mäntyharjun seurakuntakeskukselta klo 12, messu Pertunmaalla, jonka jälkeen Toivon iltapäivä, luennoitsijana Jari Kylmä. Ilmoittautuminen (arkisin klo 9-13) 13.11. mennessä Sarianne Volanen p. 0400 143637.

Toivon iltapäivä, mielenterveysviikon juhla

Vietämme mielenterveysviikkoa Toivon iltapäivässä Jari Kylmän alustuksen merkeissä Pertunmaan srk.salissa messun jälkeen. Jari Kylmä on suosittu luennoitsija ja tunnetaan Toivon tutkijana. Iltapäivässä saa varmasti jokainen toivon ajatuksia ja tunteita elämäänsä.
Tilaisuudessa tarjoamme kahvin ja lopuksi siunaamme kynttilöin jokaisen matkaan!