Päivän aihe: Kadonnut ja jälleen löytynyt.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen pappina, ja kanttorina Leo Niemelä sekä kirkkokuorolaisia, suontiona Tomi Poikkimaa. Kuulemme Leo Niemelän johdolla kirkkokuoron laulua ja lisäksi vietetään Eino Leinon runojen teemalla messua ja saamme kuulla Nocturnen yksinlauluna: Aira Partio.Laulamme virret: 967, 710, 130, 392, 502, 229, 338.
Kolehti kerätään: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden osallistamiseen seurakuntayhteisöön Hengen uudistus kirkossamme järjestön kautta.

Tule kuuntelemaan Jumalan sanaa siitä, että hän etsii kadonneita ja iloitsee, kun saa löytää luoksensa lapsensa. Kuulemme musiikkia, kun on meillä vanha tuttu kanttori Leo Niemelä ja kirkkokuorolaisia. Kuulemme myös yksinlaulua. Ehtoollisen ateriayhteys tarjolla. Tervetuloa!

Perhemessu

Perhemessu? Joenperä

Perheiden enkelikirkko

Mikkelinpäivän iltana vietämme kirkkohetken juhlien enkeleitä ja lapsia.
Tule enkelin hipaisemaksi nojatuoliin!

Pertunmaan seurakuntasali

Seurat Pertunmaan srk.talolla

Vietämme kaikille avoimia seuroja Pertunmaan srk.talossa. Kuulemme raamattuopetusta ja Niemelän Leon ja Marja-Leenan laulua. Ester Blom valmistaa kahvin ja kahviraha tulee lähetystyölle.