Päivän aihe: Kadonnut ja jälleen löytynyt.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen pappina, ja kanttorina Leo Niemelä sekä kirkkokuorolaisia, suontiona Tomi Poikkimaa. Leo Niemelän johdolla kirkkokuoron laulua ja lisäksi vietetään Eino Leinon runojen teemalla messua ja saamme kuulla Nocturnen yksinlauluna: Aira Partio.
Kolehti kerätään: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden osallistamiseen seurakuntayhteisöön Hengen uudistus kirkossamme järjestön kautta.

Tule kuuntelemaan Jumalan sanaa siitä, että hän etsii kadonneita ja iloitsee, kun saa löytää luoksensa lapsensa. Kuulemme musiikkia, kun on meillä vanha tuttu kanttori Leo Niemelä ja kirkkokuorolaisia. Kuulemme myös yksinlaulua. Ehtoollisen ateriayhteys tarjolla. Tervetuloa!

Luontokirkko

Juhannuspäivä, Kansanlaulumessu, Joenperä, Kantola

Juhannuspäivän messu

Juhannuspäivän messussa aiheena on: Tien raivaaja. On Johannes Kastajan päivä.
Messussa palvelevat: Satu Ruhanen, Timo Koivunen, Marjatta Nikkinen ja Tomi Poikkimaa. Lauluvieraana: Maria Siren.
Kolehti kerätään: Suomen Valkonauhaliiton työn tukemiseen lasten ja naisten hyväksi.
Laulamme virret: 571(aloitusvirsi); 713(synnintunnustus);135(kiitosvirsi);572(päivän virsi);259(uhrivirsi);932, 221(ehtoollisvirret);574:1,2,6(päätösvirsi)

2. sunnuntain helluntaista aihe on: Katoavat ja katoamattomat aarteet.
Sanajumalanpalveluksen toimittavat Satu Ruhanen, Timo Koivunen ja Ruhasen perhe on palveluvuorossa.
Tänä sunnuntaina meillä on ihana mahdollisuus tutustua jumalanpalveluksen jälkeen hautausmaan lintuelämään Raimo Ulmasen johdolla.
Lisäksi juomme uuden seurakuntatalon terassilla jäätelökahvit!
Tervetuloa kaikki pertunmaalaiset ja mökkiläiset! Jumalanpalveluksen kesto on lyhyt.
Laulamme virskirjasta ja viisikielisestä.
Aloitus 329(viisikielinen); kiitosvirsi 334:5-8(virsikirja); päivän virsi 183:1,5-7(virsikirja); Kolehtilaulu 377(viisikielinen); päätöslaulu 381(viisikielinen). Ulkona laulamme 378 viisikielisestä.