Kesätyöntekijöitä hautausmaille

Mäntyharjun seurakunta ja Pertunmaan kappeliseurakunta hakevat hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2019. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Tulosta ja täytä oheinen lomake ja tuo se joko Mäntyharjun seurakunnan taloustoimistoon tai Pertunmaan kappeliseurakunnan toimistoon (yhteystiedot ja aukioloajat Mäntyharjuun löydät täältä ja Pertunmaalle täältä). Mikäli sinulla ei ole tulostinta voit tulla täyttämään lomakkeen myös paikan päälle.

Työt alkavat 29.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto voidaan sopia tapauskohtaisesti. Haku päättyy 5.4.2019. Palkkaus KirVESTES:n mukaan.

Apuemäntä/siivooja leirikeskukseen

Etsimme kaksivuorotyöhön ajalle 1.6. - 31.10. itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, mielellään kokemusta omaavaa apuemäntää, jonka tehtäviin kuuluu myös siivousta. Pääosin työ tapahtuu Lankaniemen leirikeskuksessa mutta tarvittaessa myös muissa seurakunnan kiinteistöissä. Työtehtäviin voi kuulua myös hautojen hoitoa tarpeen mukaan. Hakemukset sähköpostilla talouspäällikkö Risto Jaakolalle osoitteella risto.jaakola@evl.fi. Tiedustelut 0400 143 640. Tuntipalkka KirVESTES:n mukaan.

Täältä löytyy tietoa kirkosta työnantajana sekä koko kirkon avoimet työpaikat.