Vanhustenkerho

Vanhustenkerho kokoontuu Mäntyharjun seurakuntakeskuksella. Kerho alkaa klo 10 laulutuokiolla. Kanttori Eero Kantolan johdolla lauletaan virsiä sekä muita hengellisiä lauluja. Lounasta on tarjolla klo 11 hintaan 7 €. Kerho tai seurat alkavat klo 12. Kerhoa ohjaa Tuula Vesalainen ja Aino Hiltunen. Seurojen vetäjänä toimii pappi.

Tervetuloa mukaan laulamaan, jutustelemaan ja nauttimaan hyvä ateria!

Vanhus ja pallo
Mummot syömässä

Kyydit vanhustenkerhoon keväällä

to 22.2. (seurat)
to 5.4. (kerho)

Matti Nykäsen taksi ajaa kyytipäivinä seuraavasti:

Tokmanni klo 9.30 – Keskustie – Reissutie – Minimani – Varpasentie – Mäntyharjuntie – Pyhävedentie – Kuusikuja – Hakatie – Taruvuori klo 9.35 – Haapaseläntie – Mäntyharjuntie – Mäntypuisto - seurakuntakeskus klo 9.45. Paluu samaa reittiä noin
klo 13.

Edellä olevan reitin ulkopuolella asuvat voivat käyttää taksia kyytipäivinä, kun matkustajia on vähintään kolme. Pyyntö kyydistä viimeistään edelliseen maanantaihin mennessä kirkkoherranvirastoon 0400 143 630.