Mäntyharjun kirkko

Nimikkolähetti Eeria Niemi vierailulla Mäntyharjussa, 2. sunnuntai helluntaista aiheella "Katoavat ja katoamattomat aarteet" Kousa, Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Messu, lähetyssunnuntai, 2. sunnuntai helluntaista aiheella "Katoavat ja katoamattomat aarteet" Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Mäntyharjun seurakunta

YLE:n Yksi-kanavalla

Radiohartaus

Kirkkoherra Ann-Maarit pitää radiohartauden. Siinä hän käsittelee tuleva sunnuntain jumalanpalveluksessa esille nousevia aiheita.

Ruskahovissa

Hartaus

Hartaus Ruskahovissa, Joenperä.

Mäntyharjun kirkko

Konfirmaatiomessu, ryhmä IV

Konfirmaatiomessu, ryhmä IV, Liljeström, Poutanen.