Messu, 4. sunnuntai Pääsiäisestä, aiheena Taivaan kansalaisena maailmassa. Palveluryhmänä Pertunmaan maanpuolustusnaiset, jotka tarjoavat myös kirkkokahvit messun jälkeen

4. sunnuntai pääsiäisestä, Joenperä, Koivunen. Palveluryhmänä Pertunmaan Maanpuolustusnaiset, jotka tarjoavat kirkkokahvit messun jälkeen. Minkälainen on kristitty ihminen tässä maailmassa? Hänen sydämessään on jo taivas ja ilolaulu, koska Jeesus on teollaan, omalla verellään ansainnut ja antanut ihmisille taivaan. Taivaan kansalainen haluaa noudattaa Taivaan Isän tahtoa ja rakastaa toisia, vaikka se ei meiltä aina onnistukaan. Pahan puolelle ei saa jäädä, vaikka se toisinaan näyttäytyy vahvempana ja houkuttelevampana kuin hyvän puoli eli Jumalan puoli.

messu, Blom

Mäntyharjun kirkko

HUOM!! Kansanlaulumessu kirkossa vaarallisen tuulen varoituksen vuoksi! Ei luontokirkossa. Kirkkokahvit kirkon srk-salissa, Kettunen, Kantola.