Seurakuntakodin irtaimiston huutokauppa

Pertunmaan seurakuntatalo

Huutokauppa Pertunmaan srk-kodilla, Markuntie 2, 19430 Pertunmaa. Myytävänä mm. srk-kodin kalusteita, tuoleja, pöytiä, toimistokalusteita, kaappeja, valaisimia, käytettyjä tietokoneita ilman kovalevyjä sekä keittiön kaapistot, ym., ym.. Käteismaksu, tavarat on vietävä pois huutokauppapäivänä ym ym. Huom! Irtaimisto on sisäilmaongelmien takia purettavasta kiinteistöstä.

Tervetuloa sankoin joukoin tekemään löytöjä!

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Teletie 5 (päiväkoti Mustikkatassua vastapäätä)

NNKY:n grilli-iltapäivä

Lions clubin Leijonakodalla