Seurakuntakodin irtaimiston huutokauppa

Pertunmaan seurakuntakoti

Huutokauppa Pertunmaan srk-kodilla, Markuntie 2, 19430 Pertunmaa. Myytävänä mm. srk-kodin kalusteita, tuoleja, pöytiä, toimistokalusteita, kaappeja, valaisimia, käytettyjä tietokoneita ilman kovalevyjä sekä keittiön kaapistot, ym., ym.. Käteismaksu, tavarat on vietävä pois huutokauppapäivänä ym ym. Huom! Irtaimisto on sisäilmaongelmien takia purettavasta kiinteistöstä.

Tervetuloa sankoin joukoin tekemään löytöjä!

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Naisten raamattupiiri

Naisten raamattupiiri.

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen.

Retki Sanan Suvipäiville Kangasniemelle

Retki Sanan Suvipäiville Kangasniemelle. Retken hinta 20 €. Lähtö klo 8 Pertunmaan yhtenäiskoulun edestä Kuortin kautta Mäntyharjuun, josta matka jatkuu klo 8.30. Lähtö Kangasniemeltä takaisin klo 15. Omakustanteinen ruokailu paikan päällä 10 €. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 8.6 mennessä Annukka 0400 143 710 tai Taava 0400 143 637.