Joululahjakeräys

pe 1.12. kello 08.00 - su 10.12. kello 21.00

Mäntyharjun S-market

Keräyksen tavoite on tuoda jouluiloa vaikeassa elämäntilanteessa kamppaileviin perheisiin Mäntyharjussa ja Pertunmaalla. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville ilman välikäsiä tai kuluja.

1.-10.12. Joululahjakeräys vaikeassa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille Mäntyharjussa ja Pertunmaalla. Joulupuu lasten lahjatoiveilla koristeltuna on Mäntyharjun S-marketissa. Hae lappu, jossa on lahjatoive. Osta lahja max. 20 € ja toimita se lapun kanssa takaisin Mäntyharjun S-markettiin. Järjestää Mäntyharjun ja Pertunmaan MLL, Essote ja ev. lut. seurakunta.

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan tori

Yhteisvastuukeräys-toritapahtuma

Yhteisvastuu-toritapahtuma.Pertunmaan torilla myytävänä vohveleita, leivonnaisia, YV-tuotteita, perennoita ja hevosenlantaa.Tule mukaan!

Lähetyslounas ja nimikkolähetti Eeria Niemi kertoo kuulumisiaan

Messun jälkeen lähetyslounas srk-keskuksella (vapaaehtoinen maksu lähetystyön hyväksi), jonka jälkeen nimikkolähetti Eeria Niemi kertoo kuulumisiaan. Eeria on nimikkolähettinämme Itä-Siperiassa.