Päiväkerho2

Mäntyharjun seurakunta

Lankaniemen leirikeskus

Yh-kahvila

Kaikille yksinhuoltajille lapsineen avoin kohtaamispaikka nyyttäriperiaatteella. Tule joko yhdessä lapsien kanssa tai ilman. Minna Pennanen.x

Päivähoitolasten kevätkirkko

Päivähoitolasten kevätkirkko myös vanhemmat tervetulleita, Koivunen, Kettunen, Riittinen, Uotinen

Bussikuljetus

Korkeasaaren retki

Lähde mukaan iloiselle Korkeasaaren retkelle keskiviikkona 6.6. Bussi retkelle lähtee Mäntyharjun seurakuntakeskukselta klo 8.30 ja kiertää Kuortin kautta, josta bussi jatkaa matkaa viimeistään klo 9.

Retkelle ovat tervetulleita perheet sekä yli 10-vuotiaat lapset ilman vanhempia. Alle 10-vuotias lapsi voi lähteä matkaan 15-vuotta täyttäneen sisaruksen tai ystävän kanssa.

Seurakunta tarjoaa bussikuljetuksen, muut kulut jokainen maksaa itse.

Ilmoittautuminen 3.5. alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.5. Mukaan mahtuu 45 osallistujaa.